Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ που θίγει άμεσα την εκκλησία

Πριν από λίγες ημέρες πάρθηκε η απόφαση περί καταργήσεως των θρησκευτικών στα σχολεία. Στις 20 Οκτώβρη έρχεται νέα σκληρή απόφαση που ζητούν οι Ευρωπαίοι να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση εναντίων της θρησκείας. Αυτήν την φορά τα σκληρά μέτρα θίγουν άμεσα και πάλι την εκκλησία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ευρωπαίοι θέλουν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την θρησκευτική αξιοπρέπεια των θρησκευόμενων και της εκκλησίας καθώς και τα έθιμα θέτοντας πολύ σκληρά μέτρα να περαστούν από την ελληνική κυβέρνηση ζητώντας την κατάργηση των Χριστουγεννιάτικων εορτών ώστε σχολεία και αγορές να εργάζονται κανονικά χωρίς 15ήμερο διακοπών.

Μ' αυτόν τον τρόπο, ισχυρίζονται, πως η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει σταδιακά οικονομικά για εξασφάλιση περισσότερων κέρδων προς όφελος της Ελλάδας έχοντας δείκτη Φ.Π.Α. στο 23%. Ενώ, παράλληλα, θα συζητηθεί από το νέο έτος για τις τροποποιήσεις που θα προκύψουν και για την Καθαρά Δευτέρα αλλά και για το Πάσχα. Επίσης, αναφέρθηκε για το νέο έτος περικοπή αδειών σε όσους  εργάζονται χωρίς, βέβαια, να είναι τίποτα σίγουρο μέχρι στιγμής όπως αναφέρουν πληροφορίες από το εξωτερικό.

Αναμένεται άμεσα μια αντίδραση της εκκλησίας ενώπιον των σκληρών μέτρων που πρόκειται να εφαρμοστούν εξ αναγκάσεως από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φαίνεται να μην δραστηριοποιείται επί αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: