Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΑΦΑΝΙΔΟΥ λόγω...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου τα χαράματα της Κυριακής. Απ' όσο αναφέρουν οι πληροφορίες η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, το βράδυ του Σαββάτου έτρωγε φυστίκια. Οι γιατροί αναφέρουν πως η Τατιάνα δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση εφόσον η επέμβαση έγινε εγκαίρως!

Κατά τις 1:30 η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ξύπνησε με κομμένη την ανάσα της. Με την βοήθεια της μητέρας της κατάφεραν να καλέσουν άμεσα ένα ασθενοφόρο το οποίο ήρθε σε 3 λεπτά μόλις. Η Τατιάνα Στεφανίδου νοσηλεύτηκε για περίπου 3,5 ώρες. 

Απ' ότι διαγνώστηκε, πιθανώς είχε μείνει κομμάτι φυστικιού στο στόμα της το οποίο γλίστρησε μέσα στο λαιμό. Παρατρίχα θα έμπαινε μέσα στους πνεύμονες και θα μιλούσαμε τώρα για αμφιβολίες για την ζωή της τηλεπαρουσιάστριας. Το κομμάτι φυστικιού ευτυχώς κόλλησε έξω από την είσοδο στους πνεύμονες "σωλήνα" με αποτέλεσμα να παρεμποδίσει σε μεγάλο βαθμό την αναπνοή της. 

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την εν λόγω. Τώρα πήρε ήδη το εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι της από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. "Νόμιζα πως θα πεθάνω" ήταν τα πρώτα λόγια μετά τον συνερχομό της. Δήλωσε επίσης πως στην εκπομπή δεν θα αναφερθεί το περιστατικό αυτό διότι υπάρχει κίνδυνος να υποτιμηθεί η καριέρα της στην τηλεόραση και δεν έχει σκοπό να την βλέπει ο κόσμος σαν γελοίο υποκείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: