Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ξεφτιλισμός του Τζιοβάνι στον αέρα! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Καλεσμένος στο "στα καλά καθούμενα" ήταν γνωστός youtuber από την Κύπρο, ο Τζιοβάνι ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε βίντεο του 2J. Κρίμα όμως για τον youtuber μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους που έχει στο διαδίκτυο έγινε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Φαίνεται να έχει μπλεξίματα στη ζωή του ο εν λόγω και το YouTube να το χρησιμοποιούσε τόσον καιρό για να ξεχαστεί επειδή νόμιζε πως πλέον είχε ξεμπλέξει. Δεν είχε ξεμπλέξει όμως αντιθέτως, τα προβλήματα διογκόθηκαν για τον ίδιο αλλά και για τους ακολούθους τους οποίους είχε στο πλευρό του να τον στηρίζουν.


Το πρωί της Κυριακής μεταδόθηκε από το E TV η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" των Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη. Το θέμα συζήτησης εκείνη την ώρα ήταν το τραγούδι "η πιο ωραία κυπραία" το οποίο και έκανε διασκευή ο παραπάνω youtuber και μ' αφορμή αυτό είχαν επικοινωνίσει ζωντανά με τον Τζιοβάνι μέσω του διαδικτύου. Η σύνδεση όλως περιέργως δεν ήταν ποιοτική με αποτέλεσμα να μεσολαβούν διακοπές και να μην επιτυγχάνεται καθαρή και ποιοτική επικοινωνία μεταξύ αυτού και εκπομπής. Γιατί υπήρχε αυτή η μεγάλη διακοπή;

Την ώρα που ο Τζιοβάνι ήταν στον αέρα στην εξώπορτα του σπιτιού του τον περιμένε η αστυνομία. Ο Τζιοβάνι ακούγοντας τις κραυγές έξω από την πόρτα του σπιτιού του αντιλήφθηκε πως με κάποιο τρόπο πρέπει να δείξει πως υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση κι έτσι με έξυπνο τρόπο αποσύνδεσε το καλώδιο για την σύνδεσή του με το διαδίκτυο με τα πόδια του! Έτσι, τα κατάφερε και η εικόνα πάγωσε στην ζωντανή μετάδοση του E TV.

Ο λόγος ο οποίος ο Τζιοβάνι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα είναι ότι η αστυνομία βρήκε για δεύτερη φορά στο ιστορικό του ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του όπως αναφέρουν πληροφορίες κάποιος τον έδωσε. Ίσως ήταν γνωστός διότι ισχυρίζεται πως ήταν κι αυτός στο αυτοκίνητο. Παρ' όλ' αυτά, ο Τζιοβάνι επανασυνδέθηκε με την εκπομπή ώστε να ολοκληρώσει τα "τυπικά" που είχε να πει στην τηλεόραση ώστε να μην θιχτεί η εκμπομή στην οποία είχε σύνδεση.

Ο Τζιοβάνι κινδυνεύει με 3 χρόνια φιλάκιση με πιθανή την δυνατότητα αποφυλάκισης με κάποια χρηματική αποζημίωση. Διερευνάται ακόμα η υπόθεση ώστε να έρθουν στο φως και άλλα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση και τα πρώτα δείγματα μόνο καλά δεν είναι. Οι πρώτες ενδείξεις λένε πως συνεργάτες του γνωστού youtuber έχουν μια άλλην υπόθεση ανοιχτή σε μια υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ώστε να καταλήξει κανείς σε κάποιο συμπέρασμα και αν πράγματι ισχύει η ανάμειξή του με εκείνους τους συνεργάτες, ίσως, για έναν βιασμό σε κοριτσι 13 χρονών.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας όπου θα πραχθούν περισσότερες έρευνες γύρω απ' αυτό το θέμα που καίει άμεσα τον youtuber. Ο Τζιοβάνι ζήτησε άδεια από την αστυνομία να του δώσει χρόνο τέτοιον ώστε να τον αφιερώσει για το τελευταίο του βίντεο στο YouTube ώστε να αποχαιρετίσει και να ευχαριστήσει θερμά τους ακολούθους του παρ' ότι αρνήται τις κατηγορίες, αλλά σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί θέλει να αφιερώσει χρόνο γι' αυτό. Η αστυνομία έδειξε θετική στάση προς τον youtuber!

Δεν υπάρχουν σχόλια: