Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ετοιμάζει "ροζ" βίντεο η Selena Gomez;

Έντονη φαίνεται να γίνεται η επιθυμία της Selena Gomez για ένα "καυτό" βίντεο παρόμοιο μ' εκείνα που κάνανε ελληνίδες πορνοστάρ. Όπως η ίδια εμμέσως ανάφερε κατά το κοντινό παρελθόν πως αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, τώρα πλέον μοιάζει κάτι παραπάνω από σίγουρο εφόσον πρόκειται να γίνει συμφωνία εντός των επόμενων ημερών. 

Από τα τελευταία βίντεο-κλιπ, η Selena Gomez αλλά και από τις φωτογραφίσεις της τον τελευταίο καιρό, εκδήλωσε έμμεσα την επιθυμία της για ένα καυτό βίντεο. Όπως η ίδια δήλωσε, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα το κάνει για τα χρήματα παρά μόνο για προσωπική της ικανοποίηση! Σαφώς και θα εισπράξει ένα ποσό χρημάτων που μόνο λίγο δεν λέγεται αλλά, όπως εκείνη ισχυρίζεται, εκείνα τα χρήματα θα καταβληθούν καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Πληροφορίες λένε πως το "καυτό" βίντεο είναι προγραμματισμένο να γυριστεί στις 13 Δεκέμβρη του 2015 και πιθανώς να διαρρεύσει μετά τις χριστουγεννιάτικες εορτές.

 Κύριο πρόβλημα σ' αυτό, ωστόσο, είναι η αρνητική στάση της δισκογραφικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η αμερικανίδα τραγουδίστρια η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο για κάποια έτη ακόμα και πρέπει να τηρήσει υποχρεωτικά τους όρους που διέπουν το συμβόλαιο αυτό. Αυτό επειδή θεωρούν πως υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Selena Gomez που είναι της ηλικίας κάτω των 16 ετών. Αυτά τα παιδάκια θα σπεύσουν να δουν την ταινία της σταρ τους και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε πολλές οικογένειες. Η εναλλακτική λύση είναι η διάσπαση του συμβολαίου αυτού που επιφέρει αμοιβή μεγάλου χρηματικού ποσού ύψους 84 εκ. δολαρίων ώστε να μην φέρουν ευθύνη οι ίδιοι για οποιοδήποτε πρόβλημα που προκληθεί στο άμεσο μέλλον! Προφανώς, και αυτό είναι αιτία τέτοια ώστε να μπλοκάρει τέτοια απόφαση.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια υπόσχεται πως θα βρεθεί μια καλή συμφωνία με την δισκογραφική εταιρεία. Βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου εφικτό αλλά οι προσπάθειες θα γίνουν ώστε να αλλάξει η απόφαση αυτή. Πολύ δύσκολο να αλλάξει η απόφαση όμως, όσο να 'ναι μιας και παίζονται πολλά χρήματα, η απόφαση μπορεί να αλλάξει εντός των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: