Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νέα επίθεση στον Βαγγέλη Κακουριώτη ετοιμάζει ο Sin Boy

Ασυγκράτητος φαίνεται να είναι ο Sin Boy καθώς είδε την δήλωση του Βαγγέλη Κακουριώτη τις προάλλες στα ανομολόγητα. Έκανε κι αυτός, επίσης, μια μικρή δήλωση ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι η πλήρης απάντησή του θα βρίσκεται σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που θα τεθεί δημοσίως εντός του επόμενου έτους! Επίσης, υποσχέθηκε ότι με το καινούργιο τραγούδι-επίθεση στον Βαγγέλη Κακουριώτη θα πάψει ο δεύτερος να έχει την ίδια φήμη που έχει έως τώρα, με άλλα λόγια έρχεται η αρχή του τέλους.



«Γνωρίζω πως ο Βαγγέλης Κακουριώτης με χαρακτήρισε ως μηδενικό, η απάντησή μου γι’ αυτό είναι απλή και ξεκάθαρη: Μόνο τα μηδενικά ασχολούνται με τα μηδενικά γι’ αυτό και ασχολήθηκε. Αν θέσουμε τον εαυτό μου μηδέν είναι κι αυτός μηδέν. Τις δικαιολογίες τύπου Δεν θα ξανασχοληθώ ή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι μας τις είπαν κι άλλοι. Δεν είμαι χτεσινός λοιπόν, αυτήν τη δικαιολογία την χρησιμοποίησε ώστε να ασχοληθεί έμμεσα με το θέμα ενώ κάτι μέσα του φλεγόταν απίστευτα! Μ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς αυτοαναιρεί τον εαυτό του, διότι στην δήλωσή του αναφέρει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του ενώ στην αρχή της δήλωσής του με χαρακτηρίζει ως "μηδενικό" ώστε να αισθανθεί υπέροχα! Δίνει ψευδή εικόνα στον εαυτό του ώστε να ικανοποιηθεί ψευδώς. Δεν είναι τραγικό; Ότι του κατέβει λέει ο άνθρωπος», δήλωσε αποκλειστικά στα ανομολόγητα. Παράλληλα έδωσε μήνυμα προς τον κόσμο ότι «θα κάνω καινούριο τραγούδι το οποίο θα αντιπροσωπεύει άμεσα τον Βαγγέλη Κακουριώτη! Τι πραγματικά είναι διότι θα αναφέρει τα εμμέσως το γιατί λέει αυτές τις ασυναρτησίες και γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει το έμμεσο κράξιμο εναντίων μου».

Αυτά είπε χαρακτηριστικά στα ανομολόγητα. Θα είμαστε οι πρώτοι όπου θα έχουμε το καινούριο βίντεό του προς προβολή μαζί με το YouTube μέσα στο 2016.

Για να δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Κακουριώτη κάντε κλικ εδώ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εκατσες εχασες το χρονο σου γιανα ασχολιθεις με αυτον το μαλακα σε κραζει σε θαυμαζει χεστηκες εσυ κανεις κατι ολες η VK μαζι σου ειναι η σιν γκερλς πλεον ειναι για πουτσα απλα !