Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

YouTube #3: Ψηλά ή κάτω το κεφάλι μας στο έργο μας;

Όπως καταλαβαίνετε στο παρόν άρθρο θα μιλήσω και πάλι για το YouTube και συγκεκριμένα, και πάλι για χρήστη του YouTube! Πρόκειται για ένα κοριτσάκι γύρω στα 15 που κάνει βίντεο εδώ και περίπου 2 ή 3 μήνες (δεν θυμάμαι αν είναι περισσότεροι οι μήνες). Όπως και σε άλλη περίπτωση με 12χρονα που ισχυρίστηκαν πως κάτι είχε συμβεί στα σχόλια, έτσι και τώρα με την 15χρονη να ισχυρίζεται πως το hating της αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς.

Η απόφασή της, λοιπόν, ήταν να σταματήσει να κάνει βίντεο με την υπόσχεση ότι αν φτάσει τους 900+ subscribers θα επαναλειτουργήσει το κανάλι της, ενώ επίσης ευχήθηκε να μην χάσει ούτε έναν από τους ήδη υπάρχοντες subscribers. Ήταν η σωστή επιλογή όμως; Όχι! Το hating υπάρχει παντού, σε κάθε κανάλι και γενικότερα εκτός του YouTube. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να είσαι γνωστός σε 10,000 κόσμο και άνω και να σε αγαπάνε όλοι, σίγουρα θα υπάρχουν και οι αντίθετοι. Στο εξής αυτό που έχεις να κάνεις είναι ελέγξεις την αντιστάθμιση για να δεις ποιοι είναι οι περισσότεροι, δηλαδή αν οι περισσότεροι είναι οι haters τότε δικαιολογημένα κλείνεις ή απλώς σταματάς την λειτουργία του καναλιού σου. Όμως δεν γίνεται μια φορά ένα πρωί να είπε κάποιος κάτι ή κάποιοι που σε αριθμό είναι λιγότεροι απ' αυτούς που σε στηρίζουν, μια μαλακία και να κλείνεις αμέσως το κανάλι.... μην περιμένεις  όλοι να σε στηρίζουν μονόπλευρα χωρίς να υπάρχουν... haters


Γι' αυτό μην σκύβετε το κεφάλι σας με την πρώτη δυσκολία που θα συναντίσετε μπροστά σας. Μην κάνετε λες και δεν θα τα βρείτε αυτα στην πορεία σας. Συμμορφωθείτε και άμα έχετε κάποιο στόχο στο έργο σας απλά συνεχίστε μέχρι που πραγματικά δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: