Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη αποκάλυψη για Σιν μπόι! Διακοπή συνεργασίας για διαφήμιση λόγω... δυσφήμισης

Μπορεί ο γνωστός Sin Boy να θέλει να τραβήξει την προσοχή στο κοινό ευρέως στην Ελλάδα αλλά για να τραβήξει κανείς την προσοχή κάποιου ή από ένα σύνολο ανθρώπων πρέπει να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και λίγη εξυπνάδα ώστε να το καταφέρει επιτυχώς. Ο Sin Boy προφανώς δεν το χρησιμοποίησε αυτό διότι πιθανολογείται πως ήθελε να τραβήξει μόνο θέαση με διαφημιστικό μέσω τους youtubers γνωρίζοντας εξ αρχής πως θα ασχοληθούν μαζί του ακόμα και οι πιο δημοφιλείς youtubers ώστε με αυτόν τον τρόπο θα αποκτούσε όχι κοινό αλλά θέαση.

Σαφώς, αυτό φέρνει μια σειρά προβλημάτων για το μέλλον του νεαρού καθώς εξ αιτίας της δυσφήμισης που έχει εις βάρος του, υπάρχει μια δυσκολία στις επαφές του με τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες τους. Δεν τον εμπιστεύονται ως υπάλληλό τους διότι πιστεύουν πως οι πελάτες των μικρότερων ηλικιών μόνο από την παρουσία του θα αποφεύγουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα το οποίο πρόκειται να δουλέψει ο Σιν. Από την άλλη, μπορεί να στηρίζεται από το youtube το οποίο δεν δίνει μισθό στην χώρα μας ή από την κάλυψη δισκογραφικής εταιρείας η οποία θα είναι προφανώς μικρού μεγέθους. Βέβαια, αυτή η πληροφορία δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη και ούτε θα μας απασχολήσει επί του παρόντος.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Σιν επισκέφθηκε μια γνωστή ελληνική επιχείρηση ώστε να το προβάλλουν σε ένα διαφημιστικό σποτ διότι ήταν οικονομικά αδύναμος και χρειαζόταν έσοδα για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Στην αρχή των επαφών με τον ιδρυτή της επιχείρησης φάνηκαν πως όλα πήγαιναν καλά και πως σύντομα θα βλέπαμε τον Sin Boy στις τηλεοράσεις μας να διαφημίζει κάποιο προϊόν.

Ύστερα από 2 εβδομάδες, μετά από τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά ήρθε η πρώτη αναβολή για την οργάνωση μιας διαφήμισης που θα συμμετείχε ο Sin Boy. Μετά το νέο έτος, στις 7 Ιανουαρίου, ήρθε η δεύτερη αναβολή του θέματος με τον Σιν να εξοργίζεται και να βάζει τις φωνές θαρρείς κι αυτός επέβαλλε τους κανόνες για την διαφήμιση ενός γνωστής μάρκας προϊόντος ενώ οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής καμπάνιας τον ενημέρωσαν πως χρειάζεται χρόνος για να οργανωθεί μια διαφήμιση και σε εκείνο το σημείο της κόντρας τους συμφιλιώθηκαν και όρισαν εκ νέου νέα ημερομηνία συνάντησης μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου να επαναδιαπραγματευτεί το ζήτημα.

Την Παρασκευή 29/01/2016 ήταν και οι τελευταίες συζητήσεις του Σιν για την διαφημιστική καμπάνια που επρόκειτο να γίνει με το όνομά του. Οι μάνατζερ της συγκεκριμένης διαφήμισης γνώρισαν ποιος ήταν ο Sin Boy βλέποντας το facebook account του, το οποίο έδωσε το ίδιος, ανακαλύπτοντας μέσα από αυτό και το κανάλι του στο YouTube. Το ανεξέλεγκτο hating το οποίο έχει κατακτήσει τον Σιν έκανε τους ανθρώπους της επιχείρησης και τους μάνατζερ της διαφημιστική καμπάνιας να τον απομακρύνουν από την από την επιχείρησή τους θεωρώντας τον δυσφήμιση.

Ο Σιν φαίνεται να έχει καταλάβει τα αποτελέσματα της καφρίλας του στο youtube και, επίσης, αρκετά εξοργισμένος με τον εαυτό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, ο Σιν θα εξακολουθήσει να ανεβάζει υλικό στο προσωπικό του κανάλι στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: