Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

The bitch Channel: Ετοιμάζει παραίτηση η Στέλλα από το Comedy Lab

Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν πριν από 3 ημέρες στο κανάλι του Comedy Lab, η Στέλλα από το The bitch Channel ετοιμάζει την παραίτησή της από το δημοφιλές κανάλι διότι τα πράγματα με την διοίκηση του Comedy Lab έχουν βαρύνει πάρα πολύ ως αποτέλεσμα, η Στέλλα Καραβακάκη, να βρίσκεται στην πιο δεινή θέση. Έχοντας αρχίσει πριν 10 μήνες τα επίσημα βίντεο στο κανάλι της (καθώς τα ερασιτεχνικά της έχουν σβηστεί), θα συνεχίσει κανονικά με το προσωπικό της κανάλι σε περίπτωση που αποχωρίσει από το Comedy Lab στο οποίο δεν κάνει η ίδια το μοντάζ, την επιλογή υλικού φωτογραφιών κ.ά.

Ο σάλος που προκλήθηκε εναντίων της εξαιτίας του επεισοδίου The bitch party #42 εξανάγκασε τους ιθύνοντες του Comedy Lab να λάβουν άμεσα τις δικές τους αποφάσεις εναντίων της Στέλλας. Παρ’ ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία του δημοφιλούς youtuber Μάνου πάρθηκε άνευ αδείας του κατόχου (του Μάνου δηλαδή) από το Comedy Lab, το δεύτερο συνεχίζει να μεταβιβάζει την ευθύνη στην Στέλλα για την αρνητική αντίδραση του κοινού σε βίντεο του καναλιού τους.


Η Στέλλα, από την πλευρά της, δεν νιώθει ούτε θυμωμένη αλλά ούτε και απογοητευμένη σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. Πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει μόνη της στο εξής όσον αφορά το YouTube και ευχαριστεί θερμά το Comedy Lab για την συνεργασία μαζί της και για την φήμη που της χάρισαν μέσα από την συμμετοχή της στο δημοφιλές αυτό κανάλι της Ελλάδας. Θεωρεί πως έχει φύγει ήδη από το Comedy Lab και ας μην έχουν γίνει ακόμα οι συνοπτικές διαδικασίες της λύσης της συνεργασίας τους, αγνοεί το γεγονός πως το περιστατικό είναι ακόμα μόνο στα λόγια ενώ ταυτοχρόνως κρατάει «γωνία» για τον εαυτό της σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει από το κανάλι, δηλαδή θα συνεχίσει να γράφει κείμενα/σενάρια σε περίπτωση που καταλήξουν σε μια λύση μεταξύ των δύο πλευρών κ’ εν τέλει δεν αποχωρήσει.

Το Comedy Lab, πάντως, θα προσπαθήσει να την κρατήσει την συνεργασία παρά των γεγονότων αλλά υπό όρους. Η πρόταση που φαίνεται να επικρατεί στις τάξεις του καναλιού είναι: Η Στέλλα θα γράφει τα σενάρια αλλά κάποιος άλλος καινούριος, ίσως, θα παρουσιάζει τα σενάριά της. Αυτός ο όρος είναι αντίθετος με τις θελήσεις του Comedy Lab να κρατήσει την Στέλλα αλλά έχουν την αισιοδοξία πως η Στέλλα θα πεισθεί και δεν θα δηλώσει παραίτηση προσθέτοντας στον όρο το εξής: ύστερα από 3-4 μήνες θα μπορεί να επιστρέψει στις παρουσιάσεις της κανονικά. Αν, όμως, οι δυο πλευρές τα βρουν κατόπιν συνεδρίασης υπόσχονται πως θα άρουν τον όρο και θα συνεχιστεί κανονικότατα να προβάλει βίντεο στο κανάλι του Comedy Lab με νέο όρο, όμως, ότι εκείνη θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κακή εικόνα της στα βίντεό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: