Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κανένας σεβασμός προς την κηδεία του Παντελή Παντελίδη

Καφριλίκι ξεδιπλώθηκε σήμερα στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή της νεολαίας καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του. Το παρόν που έδωσαν ορισμένοι στην κηδεία είχε ως στόχο την απόκτηση φήμης προς το πρόσωπό τους παρά την παρηγόρια και την συμπαράστασή τους απέναντι στους ανθρώπους του Παντελίδη.

Η καφρίλα των Ελλήνων τελειωμό δεν έχει και αυτό αποδείχθηκε σήμερα στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη. Όλος ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί κοντά στις κάμερες ζητώντας να τους πάρουν κάποια συνέντευξη ώστε να προβληθούν στον τηλεοπτικό φακό. Ωστόσο το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί δυσκόλευε τους "μακρινούς" να φτάσουν στις κάμερες και να προβληθούν κι έπρεπε να κάνουν κάτι επειγόντως.

Λίγο αργότερα, γνωρίζοντας, βέβαια, πως δεν υπάρχει επαφή με τις κάμερες προκλήθηκε φασαρία με μια μερίδα ατόμων να πιάνονται στα χέρια ως αποτέλεσμα να αποσπάσει την προσοχή όλων των παρευρισκόμενων του χώρου. Μια τέτοια σκηνή μόνο καλή δεν είναι για τους κοντινούς ανθρώπους του Παντελή Παντελίδη αλλά και για τους φανατικούς του. Στην καρφίλα, όμως, κύριοι! Έπρεπε να το κάνουν και να μην σεβαστούν τον τόπο, την κατάσταση, την θλίψη των ανθρώπων κ.ά.

Επίσης, τα κανάλια βρήκαν θέμα για τηλεθέαση! Εξίσου ασέβεια προς την κηδεία του τραγουδιστή και των υπολοίπων. Ποια η λογική να εκθέτουν στοιχεία άνευ αποδείξεως; Γιατί να χρησιμοποιήσουν διάφορα blogspots το όνομά τους χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις περί του αδικοχαμένου Παντελίδη;

Συμπερασματικά, αρκετοί εξ αυτών παρευρέθηκαν εκεί για τον... χαβαλέ, πραγματικά όμως. Ακόμα και τα sites που αναφέρθηκαν για το κράξιμο που έτρωγε ο Παντελίδης. Ποιος από τους haters το ήθελε νεκρό; Όλοι φαγώθηκαν για φήμη εκμεταλλεύοντας τον πόνο του άλλου. "Ο θανατός σου... η τηλεθέασή μου!" όπως αναφέρθηκε στο Κουτί της Πανδώρας!


Πηγή φωτογραφίας: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: