Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ για το κούρεμα που έκανε ο μικρός. Εξ αιτίας αυτού, η ελληνική αστυνομία αποφάσισε να πάει σήμερα το πρωί στο σπίτι του μικρού όπου εκεί ήταν μόνο η μητέρα του, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο ίδιος ήταν στο σχολείο. Και αυτό διότι το κούρεμα ναι μεν έγινε για έναν, ίσως, λόγο τιμής αλλά δεν τιρεί τους θεμιτούς κανόνες όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι


Απ' ότι φαίνεται η "Αριστερά" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μόνο στο όνομα υπάρχει. Αυτό το συγκλονιστικό συμβάν σήμερα το πρωί ήταν άκρως απαράδεκτο! Ήταν πλήρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά που ένα κλασικό Αριστερό κόμμα δεν θα διέπραττε ποτέ. Το γεγονός αυτό, φυσικά και προκάλεσε δέος σε όλους τους πολίτες εξίσου μ' εκείνο που ένιωσαν οι γονείς του παιδιού!

Σήμερα στις 10 ακριβώς το πρωί, χτύπησε το κουδούνι του θυροτηλεφώνου του σπιτιού του παιδιού με το εν λόγω κούρεμα και ζήτησαν την μητέρα ή τον πατέρα του να κατέβει κάτω για συστάσεις και πιθανώς για κάποιο πρόστιμο χρηματικού ποσού. Η μητέρα του ήταν η άτυχη να βρίσκεται μόνη της στο σπίτι κι έτσι μόνη της οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί την κράτησαν περίπου 5 με 6 ώρες το πολύ. Δεν είχε το δικαίωμα ούτε να φάει αλλά ούτε και να πιεί παρά μόνο στο μέσον της διάρκειας αυτής. Το θετικό όλης αυτής της περιπέτειας είναι πως τελικά γλίτωσαν τον πρόστιμο ύστερα από ένα τηλεφώνιμα του διοικητή στους κατώτερούς του που ίσως εκεί ήταν η αιτία που γλίτωσαν, ευτυχώς, πρόστιμο. Βέβαια, όμως, προειδοποίησαν πως δεν θα υπάρξει επόμενη φορά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: