Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

YouTube #1: Ποιο το μυστήριο όμως;;



Δεν πέρασε ούτε 1 ώρα που δημιουργήθηκε το blog και ήδη υπάρχει κάποιος σχολιασμός ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί!! Πριν από περίπου 2 ή 3 εβδομάδες ανακοινώθηκε το τέλος της σταδιοδρομίας ενός καναλιού στον χώρο του YouTube στο οποίο πρωταγωνιστούσαν δύο μικρά κοριτσάκια ηλικίας 12-13 ετών. Εν παραλλήλω η μία απ' αυτές είχε προανακοινώσει την έναρξη ενός νέου καναλιού στο οποίο δεν θα πρωταγωνιστεί(!) το δεύτερο κορίτσι με την υπόσχεση ότι θα κάνει βίντεος μόνο με το δικό της πρόσωπο, το δικό της πρόγραμμα για την σταδιοδρομία του νέου αυτού καναλιού και φυσικά μερικά βίντεος (ή τα περισσότερα) που θα ζητεί το κοινό για να κάνει. Το θέμα με το μυστήριο αυτό, απαντάται από μερικές ερωτησούλες οι οποίες μπορούν να μας βάλουν σε σκέψη να σκεφτούμε. Οι ερωτήσεις αυτές δεν είναι παρά οι εξής:
  1. Γιατί έχει γίνει το κακό μόνο στην μία ενώ και η δεύτερη είναι το ίδιο εκτεθειμένη με την πρώτη παγκοσμίως;
  2. Ποιος ήταν αυτός που διέπραξε το κακό μέσω σχολίων στο YouTube; Δεν θα μπορούσε να απαντηθεί ή να απομακρυνθεί άμεσα από το κανάλι τους; Άλλωστε στους περισσότερους YouTubers υπάρχουν τόσοι και υπερδιπλάσιοι haters όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε επίπεδο δυναμικότητος και ισχύς.
  3. Γιατί υπήρξε μεγάλο κενό πριν αυτήν την ανακοίνωση της διακοπής του καναλιού;
  4. Τι έγινε και στα τελευταία βίντεο δεν εμφανιζόταν η δεύτερη κοπελιά
Η γενική εικόνα και άλλο τόσο η απάντηση των ερωτημάτων οδηγούν στο κοινό συμπέρασμα ότι στην πρώτη κοπέλα (η οποία υπέστη το πρόβλημα) της απαγόρεψε η μητέρα της να προβάλλεται δημοσίως μέσω των βίντεων στο χώρο του YouTube, !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: